Wimperextentions bij Whitney's Beauty Addicts

Ontdek de magie van wimperextensions bij Whitney’s Beauty Addicts in Melick, Limburg. Onze ervaren specialisten bieden professionele behandelingen op maat om je ogen te accentueren en je natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Waarom kiezen voor wimperextensions bij Whitney's Beauty Addicts?

– Ervaar een liftend en verfrissend effect met wimperextensions.
– Geniet van extra volume, lengte en kleur – alles is mogelijk bij ons.
– Behoud een natuurlijke uitstraling met perfect geplaatste wimperextensions.
– Bescherm je eigen wimpers – onze wimperextensions veroorzaken geen schade.
– Krijg een set wimperextensions die volledig is aangepast aan jouw wensen.

Stralend met Wimperextensions!

Ontdek hoe prachtig je eruitziet met onze verbazingwekkende wimperextensions! Niet alleen jij zult versteld staan, maar ook je vrienden en familie zullen je nieuwe look bewonderen en vragen naar je geheim. Lange, volle en weelderige wimpers maken een onvergetelijke indruk.

Voel je mooi en vol zelfvertrouwen!

Met onze wimperextensions voel je je elke dag op je best. Een betoverende oogopslag zorgt voor een boost in zelfvertrouwen zonder enige moeite. Geniet van een frisse uitstraling die de hele dag aanhoudt!

Bespaar tijd en omarm langdurige schoonheid!

Vaarwel tegen gedoe met wimperverf, wimperkrullers en uitlopende mascara. Onze wimperextensions besparen je kostbare tijd in de ochtend, terwijl je wekenlang kunt genieten van prachtige wimpers. Kies voor gemak en blijvende schoonheid met Whitney’s Beauty Addicts!”

Redenen om voor wimperextensions te kiezen

1. Ervaar een liftend en verfrissend effect met wimperextensions.
2. Geniet van extra volume, lengte en kleur – alles is mogelijk.
3. De behandeling is pijnloos en comfortabel.
4. Behoud een natuurlijke uitstraling met perfect geplaatste wimperextensions.
5. Ook onderwimpers kunnen worden verfraaid met wimperextensions.
6. Zeg vaarwel tegen uitlopende mascara, wimperverf en wimperkrullers.
7. Voel je vrij en comfortabel dankzij praktisch gewichtloze wimperextensions.
8. Bescherm je eigen wimpers – wimperextensions veroorzaken geen schade.
9. Krijg een set wimperextensions die volledig is aangepast aan jouw wensen.
10. Geniet van een prachtige oogopslag op elk moment van de dag.
11. Zwemmen, douchen en sporten zijn geen enkel probleem met wimperextensions.
12. Wimperextensions zijn bestand tegen water, licht, zon, zee en zweet.
13. Zeg gedag tegen strips of plukjes – wimperextensions bieden een volledige en natuurlijke look!

Kies voor de moeiteloze schoonheid en gemak van wimperextensions bij Whitney’s Beauty Addicts!”

Onze werkwijze

Bij Whitney’s Beauty Addicts hanteren we verschillende technieken om aan uw wensen te voldoen. Bij uw aankomst bespreken we uitgebreid uw voorkeuren en analyseert onze styliste uw natuurlijke wimpers. Op basis hiervan worden de mogelijkheden besproken en wordt de meest geschikte krul en dikte voor u bepaald.

We werken niet met bestaande wimperextensions van andere salons. Mocht je toch wimperextensions van een andere salon hebben, dan worden deze verwijderd en plaatsen wij onze eigen wimperextensions. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover. (Zie hiervoor de voorwaarden)

Kies voor professioneel advies en maatwerkbehandelingen bij Whitney’s Beauty Addicts. Laat je verwennen met onze zorgvuldig samengestelde behandelingen en persoonlijke aandacht. We streven ernaar om elke klant te laten stralen en volledig tevreden de deur uit te laten gaan!

Wees Kieskeurig Met De Keuze Van De Juiste Salon

Het laten zetten van wimperextensions is geen lichtzinnige beslissing. Het vereist serieuze vakmanschap om het goed en veilig uit te voeren. Loop daarom niet lukraak een willekeurige salon binnen, maar kies zorgvuldig een salon waarvan je weet dat het vakbekwaam wordt uitgevoerd. Je ogen zijn immers kostbaar, dus neem dit niet te licht op.

Hoewel het misschien verleidelijk is om bijvoorbeeld door je buurmeisje te laten behandelen voor een lage prijs, onthoud dat goedkoop vaak duurkoop is. De kans op infecties is groter dan je denkt. Ga daarom altijd naar een gespecialiseerde salon.

Maak een verstandige keuze en vertrouw op de expertise van een professionele specialist voor jouw wimperextensions. Bij Whitney’s Beauty Addicts garanderen we kwaliteit en veiligheid voor jouw perfecte look!”

Veel gestelde vragen

Wimperextensions blijven doorgaans tussen de 4 en 8 weken zitten, maar de duur kan variëren afhankelijk van je wimpercyclus en nazorgroutine. Een refill behandeling om de 3 weken zorgt voor een voortdurend prachtige oogopslag, maar een eenmalige behandeling voor speciale gelegenheden is ook mogelijk. Met regelmatige nazorg kunnen de extensions langer meegaan, en een professionele stylist kan je adviseren over de beste verzorgingspraktijken voor een langdurig resultaat.

Bij ons duurt het plaatsen van een nieuwe set wimperextensions gemiddeld 1,5 tot 2 uur. We besteden deze tijd zorgvuldig om ervoor te zorgen dat elke klant een nauwkeurige en prachtige resultaat krijgt.

We adviseren om elke 3 weken terug te komen voor een bijwerksessie. Wachten tot na deze periode kan resulteren in het uitvallen van wimperextensions, waardoor een volledig nieuwe set nodig is. Natuurlijke wimperharen hebben een cyclus van 45 tot 60 dagen voordat ze uitvallen en worden vervangen door nieuwe haren. Factoren zoals blootstelling aan stoom of frequent aanraken van de ogen kunnen leiden tot voortijdig verlies van wimperextensions. Bijwerken is essentieel om uitgevallen extensions te vervangen, en duurt doorgaans 45 minuten tot 1 uur. Onze ervaren stylisten zorgen ervoor dat uw wimpers er altijd prachtig uitzien, met een perfect bijgewerkte look na elke sessie.

Met onze waterproof wimperextensions kunt u gerust zwemmen, douchen, sporten en genieten van een dagje in de spa. Het is echter belangrijk om de nazorginstructies te volgen voor optimale resultaten. Gedurende de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling adviseren we om de wimpers droog te houden, inclusief het vermijden van wassen. Houd er rekening mee dat bij sauna- of whirlpoolbezoeken de warmte en stoom de hechting van de lijm kunnen verzachten, waardoor de wimpers aan elkaar kunnen kleven of eerder los kunnen laten. Volg onze aanbevelingen voor een langdurige en prachtige wimperverlengingervaring.

Als u elders wimperextensions heeft laten zetten, bent u bij ons ook van harte welkom. We bieden een professionele verwijderingsservice voor oude wimperextensions, waardoor u klaar bent voor een nieuwe set. Onze deskundige stylisten zorgen ervoor dat uw wimpers opnieuw worden voorbereid en perfect worden geplaatst, voor een prachtige, vernieuwde oogopslag.

 • Buikslaper
 • Medicatie
 • Draagkracht/last wimperextensions
 • Bepaalde verzorgingsproducten (olie)
 • Lash Shed (Wimperuitval) De gemiddelde persoon heeft tussen 80-120 wimpers per oog. Ons doel is om alle wimpers te voorzien van een extension tijdens een behandeling. Van elk oog vallen er gemiddeld 2-5 wimpers per dag. Laten we uitgaan van zo’n 3 wimpers per dag. Het kan zijn dat je dan zo’n 21 wimpers verliest in 1 week, bij 2 weken 42 wimpers en bij 3 weken 63 wimpers.
 • Hormonen
 • Stress
 • Tranen
 • Overmatig contact vocht/water
 • Hooikoorts/allergieën
 • Slechte nazorg
 • Vette huid
 • Snelle wimpercyclus
 • Overgang/opvliegers
 • Overhangende oogleden

Door deze factoren in overweging te nemen en de juiste nazorg te bieden, kunnen we streven naar een optimale retentie van uw wimperextensions.

• Houd de wimperextensions de eerste 24-48 uur droog om de lijm volledig te laten uitharden.
• Vermijd stromend water direct op de ogen.
• Wrijf niet in de ogen om beschadiging van de wimpers te voorkomen.
• Reinig de wimpers voorzichtig met oogmake-up remover zonder olie of met water, bij voorkeur verticaal.
• Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen; gebruik geen handdoeken die pluisjes kunnen achterlaten.
• Gebruik geen wimperkruller om de wimpers te krullen.
• Trek niet aan de wimpers.
• Verwijder nooit zelf wimperextensions; laat dit altijd door een professional doen met de juiste verwijderingsproducten.
• Als u mascara gebruikt, kies dan voor waterbasis om klontvorming te voorkomen.
• Gebruik make-up en eyeliner op waterbasis, omdat oliebasisproducten schadelijk kunnen zijn voor de wimperextensions.
• Gebruik een wimperborsteltje om de wimpers dagelijks te scheiden.
• Zorg ervoor dat uw wimpers en oogleden vrij zijn van make-upresten voor een opvulbehandeling.
• Was uw wimpers minstens 2-3 keer per week met een wimper shampoo, vooral als u veel make-up gebruikt.

Door deze richtlijnen te volgen, kunt u genieten van langdurige en prachtige wimperextensions.