PMU Wenkbrauwen

Ontdek perfectie met permanente make-up voor wenkbrauwen bij Whitney’s Beauty Addicts. Langdurige schoonheid en zelfvertrouwen binnen handbereik. Kies jou perfecte wenkbrauwvorm en krijg de zelfverzekerde uitstraling waar je altijd van gedroomd hebt. Boek nu je afspraak!

Ontdek de veelzijdigheid van permanente make-up wenkbrauwen.

Permanente make-up voor wenkbrauwen omvat verschillende technieken zoals hairstrokes, microblading, ombre brows en powder brows. Hairstrokes zijn de meest gevraagde en natuurlijkst ogende techniek binnen permanente make-up voor wenkbrauwen. Met hairstrokes worden fijne, haarachtige lijntjes gecreëerd die de wenkbrauwen op een subtiele en realistische manier definiëren.

De techniek van microblading, waarbij pigment met kleine, fijne mesjes in de huid wordt gekrast, zorgt voor een natuurlijke uitstraling door individuele haartjes na te bootsen. Ombre brows bieden een zachte, vervaagde overgang van licht naar donker, waardoor een gepolijste en opgevulde wenkbrauwlook ontstaat. Powder brows daarentegen creëren een meer opgevulde en poederachtige wenkbrauwlook, vergelijkbaar met het effect van wenkbrauwpoeder.

Perfecte wenkbrauwen zonder gedoe

Of je nu op zoek bent naar een subtiele aanvulling of een meer opvallende wenkbrauwdefinitie, permanente make-up voor wenkbrauwen biedt een scala aan mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Het is belangrijk om een ervaren en getrainde professional te kiezen om het gewenste resultaat te bereiken en mogelijke risico’s te minimaliseren.

Door te kiezen voor permanente make-up voor wenkbrauwen, geniet je langdurig van perfect gevormde wenkbrauwen zonder dagelijkse make-uproutine. Neem contact op met Whitney’s Beauty Addicts om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken voor een consultatie en behandeling.

De Kracht van Permanente Make-up voor Wenkbrauwen

Wenkbrauwen spelen een cruciale rol in de uitdrukking van ons gezicht. Goed gevormde wenkbrauwen accentueren niet alleen onze gezichtsuitdrukking, maar geven ook een verzorgde uitstraling. Met permanente make-up voor wenkbrauwen kunnen we op natuurlijke wijze uw wenkbrauwen liften, voller maken, dunner maken, strakker maken, breder maken of donkerder maken door gebruik te maken van verschillende technieken. Deze technieken kunnen dunne of onregelmatige wenkbrauwen perfect corrigeren en de gewenste vorm geven.

Een Natuurlijke Wenkbrauw voor Elk Gezicht

Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen (meer) heeft, kunnen we met permanente make-up wenkbrauwen een natuurlijke look creëren die bijna niet van echt te onderscheiden is. Onze specialisten streven ernaar om een mooie en natuurlijke wenkbrauw te creëren die past bij uw gezichtskenmerken en persoonlijke voorkeuren. Door gebruik te maken van hoogwaardige pigmenten en geavanceerde technieken kunnen we duurzame resultaten leveren die lang meegaan.

Als u op zoek bent naar een langdurige oplossing voor perfect gevormde wenkbrauwen zonder dagelijkse make-uproutine, dan is permanente make-up voor wenkbrauwen een uitstekende keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek de mogelijkheden voor uw wenkbrauwen.

Soorten Technieken

Bij Whitney’s Beauty Addicts passen we verschillende technieken toe. Er is keuze uit verschillende soorten technieken:

3D-Hairstrokes

De 3D hairstokes techniek is een van de meest gewilde technieken waarbij er hele fijne lijntjes in de huid worden aangebracht die lijken op echte haartjes. Daardoor creëren we een hele natuurlijke wenkbrauw.

Hairstrokes & Shading

Een combinatie van hairstrokes en een lichte schaduw achter de hairstrokes zorgt voor diepte en een voller ogende wenkbrauw, alsof deze subtiel met een potlood is ingekleurd.

Combi Brows

Een ombre brow met gevulde aanzet door hairstrokes voor een natuurlijk make-upeffect.

Ombre Brows

Deze techniek varieert van subtiel tot intens, waarbij de aanzet van de wenkbrauw lichter is en geleidelijk overgaat naar een donkerder uiteinde. Ideaal voor een strakke make-uplook en geschikt voor alle huidtypes, vooral voor de vette huid.

Powder Brows

Hierbij wordt over de gehele wenkbrauw dezelfde kleurintensiteit gebruikt, waardoor de wenkbrauwen lijken ingevuld met poeder of een potloodje. Deze techniek kan zowel subtiel als intens worden toegepast.

Onze ervaren professionals helpen u graag bij het kiezen van de juiste techniek die past bij uw stijl en voorkeuren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij uw wenkbrauwen kunnen transformeren met permanente make-up.

De Behandeling

Vóór de behandeling bespreken we uitgebreid uw wensen en geven we een passend advies over de kleur en vorm van uw wenkbrauwen. We tekenen eerst de vorm, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat voordat we van start gaan.

Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat elke stap van de behandeling nauwkeurig wordt uitgevoerd, zodat u tevreden bent met het resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en uw droomwenkbrauwen werkelijkheid te maken.

“Voor het mooiste resultaat zijn doorgaans 2 behandelingen nodig, hoewel dit kan variëren per persoon. De eerste behandeling duurt het langst, meestal anderhalf tot twee uur. Tijdens deze behandeling worden de pigmenten oppervlakkig aangebracht, waarbij de gemiddelde persoon 40% tot 60% van het pigment verliest tijdens de genezing. Bij de tweede behandeling perfectioneren we het resultaat van de eerste behandeling, wat ongeveer één uur in beslag neemt.

Na de behandeling ontvangt u van ons nazorginstructies, die we mondeling bespreken en ook terug te vinden zijn op onze website.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een consultatie.”

“Voordat u overweegt om permanente make-up te laten aanbrengen, zijn er enkele situaties waarin het niet wordt aanbevolen:

• Personen jonger dan 18 jaar, tenzij met toestemming van ouders en/of voogd.
• Mensen met keloïde littekens.
• Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
• Personen die isotretinoïne gebruiken of dit korter dan 1 jaar geleden hebben gebruikt.
• Mensen met een pacemaker of ernstige hartproblemen.
• Personen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan.
• Mensen die ziek zijn (bijvoorbeeld verkoudheid of griep).
• Individuen met huidirritaties of psoriasis in het behandelde gebied (zoals uitslag, zonnebrand, acne, enz.).
• Personen die chemotherapie ondergaan.
• Mensen met epilepsie.
• Voor diabetici wordt geadviseerd om een vrijstellingsbrief van de arts te hebben.
• Personen met virale infecties of vergelijkbare ziekten.
• Individuen die in de afgelopen 2 weken botox hebben gekregen.
• Mensen met een zeer vette huid, waarvoor hairstrokes niet worden aanbevolen; powder of ombre brows zijn geschikter.
• Personen die eerder hun wenkbrauwen hebben laten tatoeëren.

Raadpleeg een gekwalificeerde professional voor meer informatie en advies voordat u besluit permanente make-up te laten aanbrengen.”

Direct na de behandeling

“Na uw recente permanente make-up (PMU) behandeling is het van essentieel belang om de onderstaande instructies nauwkeurig op te volgen om het pigmentatieproces optimaal te laten verlopen.

Binnen enkele dagen na de behandeling kunnen korstjes, velletjes of een vliesje op de PMU ontstaan, wat een normale reactie is en per persoon kan verschillen. Het is belangrijk om de korstjes zo lang mogelijk op de huid te laten zitten, omdat dit bijdraagt aan een mooier eindresultaat. Houd de huid waar de PMU is aangebracht droog zolang er korstjes, velletjes of vliesjes aanwezig zijn. Ook als deze niet aanwezig zijn, dient de huid minimaal een week droog te worden gehouden.

Als u uw haar wilt wassen, kantel dan uw hoofd achterover tijdens het uitspoelen om te voorkomen dat uw PMU nat wordt. U kunt de PMU insmeren met een speciale crème, mits dit van tevoren is aangegeven door uw stylist.

Direct na de behandeling kan de kleur donkerder lijken en breder lijken, maar dit effect duurt slechts één week.

Het naleven van deze instructies zal bijdragen aan een optimaal resultaat van uw permanente make-up behandeling.”

7 dagen na de behandeling

“Vermijd ten alle tijden het krabben of trekken aan korstjes of velletjes na uw permanente make-up (PMU) behandeling. Dit kan leiden tot gaatjes tussen de PMU, waardoor de inkt niet goed kan hechten aan de huid.

Gedurende de eerste 2 weken na de behandeling moet de gepigmenteerde huid worden beschermd tegen blootstelling aan zonlicht en sauna’s, aangezien dit de kleur van uw PMU kan beïnvloeden.

Zodra alle korstjes, velletjes en vliesjes van de huid zijn verdwenen, zal de kleur van de PMU aanzienlijk lichter zijn, wat een normale reactie is. Het kan zelfs lijken alsof de inkt niet goed heeft gepakt tijdens het afvallen van de korstjes, maar dit komt omdat er nog kleur onder in de huid zit die nog moet opkomen. Het duurt minstens 5 weken voordat de kleur volledig is ontwikkeld. Pas dan kunt u het definitieve resultaat van de eerste PMU-behandeling zien. Beoordeel pas na deze periode of er nog aanpassingen nodig zijn.

Het naleven van deze instructies zal bijdragen aan een succesvolle genezing en een optimaal resultaat van uw permanente make-up behandeling.”

Nabehandeling

“Na 5 weken kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een nabehandeling van uw permanente make-up (PMU). Deze nabehandeling kost €50,- en zal plaatsvinden tussen de 6 en 8 weken na uw eerste PMU-behandeling. Eerder is niet mogelijk, omdat de kleur dan nog niet volledig is uitgewerkt. U heeft dus voldoende tijd om uw PMU te laten nabehandelen.

Indien nodig kan er een tweede nabehandeling plaatsvinden tussen 6 en 8 weken na de eerste nabehandeling, tegen een vergoeding van €50,-.

Als u besluit om binnen 1 jaar na de eerste behandeling een nabehandeling af te spreken, zijn de kosten €169,-. Na 1 jaar maar binnen 2 jaar worden de kosten €249,-.

Het is afhankelijk van verschillende factoren hoe lang de PMU zichtbaar blijft. Deze factoren omvatten onder andere hoe snel uw huid de pigmenten afstoot, uw celdelingsproces, en uw blootstelling aan de zon, zonnebank, scrubben en chloor. Om de kleur te beschermen, raden wij u aan altijd een SPF 50 of hoger op uw PMU aan te brengen.

Let op: Er kan geen garantie worden gegeven op uw permanente make-up en er is geen teruggave van betaling mogelijk.

Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.”