Mesofiller & -therapie

HUIDVERJONGING-LIPVOLUME-NEUSCORRECTIE

Mesotherapie

Ontdek de innovatieve oplossingen van Mesotherapie voor huidverjonging, lipvolume, en neuscorrectie. Mesotherapie, een geavanceerde medische behandeling, introduceert hyaluronzuur met behulp van fijne injectienaalden in de middelste huidlaag, om de verloren gegane collageen en elastine te herstellen. Onze op maat gemaakte behandelingen bieden een effectieve aanpak tegen huidveroudering, waarbij we niet alleen de elasticiteit en vitaliteit herstellen, maar ook fijne lijntjes en rimpels verminderen. Of het nu gaat om beginnende huidverslapping of gevorderde tekenen van veroudering, onze Mesotherapie kan uw huid transformeren en een jeugdige, stralende uitstraling herstellen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en ontdek hoe Mesotherapie uw natuurlijke schoonheid kan verbeteren.

Een Jeugdiger Uiterlijk: Effectieve Behandelingen voor Statische Rimpels

Het is belangrijk om te erkennen dat vanaf ongeveer ons 25e levensjaar onze huid veranderingen ondergaat, zoals een afname van onderhuids bindweefsel en elastineproductie, en een verminderd vermogen om vocht vast te houden. Deze natuurlijke processen leiden tot een verlies van veerkracht en uiteindelijk tot het ontstaan van rimpels. Factoren zoals roken, stress en blootstelling aan UV-straling versnellen dit verouderingsproces. Om het gezicht een voller en jeugdiger uiterlijk te geven, kan een vulmiddel onder de huid worden geïnjecteerd. Dit kan een effectieve manier zijn om statische rimpels te verminderen en de jeugdige uitstraling te behouden.

Filler behandelingen

Ontdek Onze Kwalitatieve Filler Behandelingen voor Lippen, Neus, Kin en Jukbeenderen! Bij ons in de salon bieden we fillers van hoogwaardige merken op basis van lichaamseigen hyaluronzuur. Samen met jou bepalen we het gewenste resultaat, dat direct zichtbaar is en tot 6-12 maanden kan aanhouden. Regelmatige behandelingen elke 6 maanden helpen om het gewenste resultaat te behouden, waarbij de huidconditie en leefstijl van invloed zijn op de duurzaamheid. Voor het beste resultaat adviseren we herhaling van de behandeling voordat het product volledig is afgebroken, voor een geleidelijke opbouw en een voller, mooier resultaat. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke opvulling van de lippen, meer volume, correctie van een bobbelige neus, een versterking van de kin of vollere jukbeenderen, bij ons ben je aan het juiste adres. Kom langs in onze salon of neem contact op voor meer informatie en ontdek hoe onze filler behandelingen jouw natuurlijke schoonheid kunnen verbeteren!

Belangrijke Voorzorgsmaatregelen voor je Behandeling:

Zorg ervoor dat je 24 uur voorafgaand aan de behandeling niet zont, geen zonnebank gebruikt en geen alcohol drinkt. Vermijd ook het innemen van ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten ongeveer een week voor de behandeling. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en het risico op blauwe plekken vergroten. Volg deze richtlijnen om het beste resultaat uit je behandeling te halen en eventuele complicaties te voorkomen.

Contra - Indicaties

Voor een succesvolle behandeling is het essentieel dat je immuunsysteem intact is. Vermijd behandelingen als je recent antibiotica hebt gebruikt (wacht minstens twee weken), allergisch bent voor hyaluronzuur of eiwitten, last hebt van verstoorde wondgenezing, zwanger bent, een koortslip hebt (herpes), koorts hebt, bloedverdunners gebruikt (tenzij toegestaan door een arts), last hebt van huidinfecties, permanente fillers hebt, diabetes type II of III hebt, of hartaandoeningen hebt.

Neem contact met ons op als je twijfelt over je geschiktheid voor een behandeling.

Whitney's Beauty Addicts werkt met topmerken

Geregeld krijgen we deze vraag en om dat te verduidelijken hebben we besloten dit hier toe te voegen. Whitney’s Beauty Addicts gebruikt enkel en alleen maar TOPmerken waaronder:

 • Stylage
 • Revolax
 • Regenovue
 • Princess

Behandel zones

 • Lippen meer volume
 • Neus-Lippenplooien
 • Rimpels rond de mond
 • Volume rond de wangen
 • Kin plooi
 • Decollete
 • Handen
 • Kin
 • Kaaklijn
 • Neus
 • Mondhoeken
 • Fronsrimpels

Nazorg

 • Bindweefselmassage en behandelingen bij de tandarts, kaakchirurg en/of mondhygiënist is in de eerste 2 weken na de behandeling NIET toegestaan.
 • Hyaluron heeft een waterbindend vermogen, dus veel water drinken voor een optimaal resultaat!
 • De eerste 24 uur geen alcohol nuttigen en is het gebruik van make-up is niet toegestaan.
 • Scrubben, peelings, te heet douchen, zonnebank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan.
 • Eigen zone massage is na 12 uur weer toegestaan, wij raden dit ten aller tijden aan voor de beste resultaten.

Veelgestelde Vragen

Hoe lang blijft het resultaat?

Over het algemeen tussen 4 en 12 maanden. Dit verschilt per persoon en filler die je kiest. Dit heeft te maken met de snelheid waarop je lichaam de hyaluronzuur afbreekt.

Wat is de hersteltijd van de filler?

De eerste paar dagen na de behandeling kan het behandelde gebied gevoelig zijn en kan het onregelmatig voelen door de mesofiller, dit zal geleidelijk wegtrekken. Zichtbare hersteltijd duurt 2 a 3 dagen, onzichtbare hersteltijd max 2 weken. Na een mesofiller behandeling kunnen er bijwerkingen optreden. Een beurs gevoel, blauwe plek, bobbels of zwelling zijn volkomen normaal. Het kan voorkomen dat je huid na de fillers direct wat opgezwollen is. Deze zwelling kan tot twee dagen na de behandeling aanhouden en wordt soms zelfs iets meer.

Hoeveel ML heb ik nodig voor een filler?
jukbeenderen2 ml
rokerslijntjes0,5 ml
neuslippenplooi1 ml
lipvolume1 – 2 ml

Dit is wat wij aanraden bij Whitney’s Beaty Addicts. Dit kan echter per persoon verschillen en is een algemene indicatie. Dit omdat de mesofiller af kan nemen tijdens genezing. Voor persoonlijk advies een gratis en vrijblijvend consult in te plannen.

Waar moet ik rekening mee houden na filters

Houdt na lip fillers extra rekening dat u gedurende de eerste 4 uur geen warme dranken of voedsel inneemt. Geen lippenstift/ lipverzorging tot de volgende dag. En 24 uur niet zoenen.

Hoelang blijven (eventuele) bobbels zitten?

Na een Mesofiller behandeling kunnen er als bijwerking bobbels gevoeld worden. Schrik hier niet van, dit is normaal en verdwijnt binnen 2 weken vanzelf.

Belangrijk om te weten

Belangrijk om te weten is dat je met de Meso gun volume kunt opbouwen. Om deze reden werken we meestal in 2 stappen, echter is er bij een eerste behandeling altijd direct zichtbaar resultaat. Na 14 dagen een touch up behandeling waarbij we bijvoorbeeld verder kunnen corrigeren, perfectioneren en de rest van de milliliter(s) opbouwen. Het opbouwen in twee stappen verlengt niet alleen de levensduur van het resultaat, daarnaast zorgt het ook voor het meest natuurlijk ogende resultaat en voorkomt hierdoor bovendien bobbeltjes. De hyaluronzuur fillers die wij gebruiken blijft 6-12 maanden zichtbaar bij opvulling van lippen. Doordat we volume opbouwen zal de filler telkens langer zichtbaar blijven. We bespreken samen je actuele huidconditie en huidhistorie, omdat dit een belangrijke rol speelt in de te gebruiken hoeveelheid milliliters.

Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke hyaluronzuur, gemaakt door de grote en erkende medische fabrikanten. Vandaar dat wij geen meso filler plaatsen over eerder gezette fillers die elders geïnjecteerd zijn. Onze mesofiller kan na gehele uitwerking geplaatst worden.

Voor vragen kunt u contact met mij opnemen of mailen naar [email protected]