Tanden Bleken

Laat uw glimlach stralen met de professionele tandenbleekbehandelingen van Whitney’s Beauty Addicts. Onze nieuwe methode biedt een veilige en effectieve manier om uw tanden in korte tijd 6 tot 9 tinten lichter te maken. Het resultaat is verbluffend, maar het is belangrijk op te merken dat tanden nooit witter worden dan de oorspronkelijke, genetisch bepaalde kleur van het tandbeen. Onze behandelingen zijn volledig pijnloos, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw glimlach. Kies voor een stralend wit gebit en een zelfverzekerde uitstraling met Whitney’s Beauty Addicts.

Behandeling en resultaat

Bij Whitney’s Beauty Addicts bieden we drie verschillende behandelingsopties: 30 minuten, 60 minuten en 90 minuten. Ongeacht welke behandeling u kiest, het resultaat is direct zichtbaar en blijft gemiddeld 2 tot 4 maanden optimaal. Dit hangt af van uw consumptiegedrag en mondhygiëne. Aangezien onze behandelingen volledig onschadelijk zijn en uw tanden niet aantasten, kunt u uw tanden opnieuw laten bleken na slechts 3 maanden. Kies voor een stralend witte glimlach bij Whitney’s Beauty Addicts!

Belangrijke Na-Verzorgingstips na het Tandenbleken

Na het bleken kan het glazuur van uw tanden tijdelijk wat zacht en poreus aanvoelen. Dit effect trekt echter snel weg en het glazuur herstelt zichzelf binnen enkele uren. Gedurende de eerste twee (2) uren na de behandeling raden wij u aan om niets te eten of te roken, vooral geen producten met kleurstoffen. U mag wel water drinken. Om langdurig van het resultaat te kunnen genieten, is het belangrijk om uw gebit goed te blijven verzorgen en regelmatig te poetsen. Bij Whitney’s Beauty Addicts zorgen we voor uw stralende glimlach!

Ontdek de Voordelen: Tandbleekbehandeling bij Whitney’s Beauty Addicts vs. Tandarts

Bij Whitney’s Beauty Addicts bieden we een tandenbleekbehandeling die snel, betaalbaar en vooral effectief is. Hieronder staan ​​enkele verschillen tussen onze aanpak en die van de tandarts:

1. Snelheid:
• Bij ons is de behandeling snel en efficiënt, met opties variërend van 30 tot 90 minuten.
• Bij de tandarts kan het bleekproces langer duren en zijn er mogelijk meerdere afspraken nodig.
2. Prijs:
• Onze behandelingen zijn betaalbaar en bieden waar voor uw geld.
• Tandartsbezoeken kunnen duurder zijn vanwege extra kosten en procedures.
3. Effectiviteit:
• Onze behandelingen zijn bewezen effectief en bieden direct zichtbare resultaten.
• Hoewel tandartsen professionele bleekbehandelingen aanbieden, kan de effectiviteit variëren en kan het resultaat langer duren om zichtbaar te worden.

Bij Whitney’s Beauty Addicts streven we ernaar om u een stralende glimlach te bezorgen met onze betrouwbare en klantgerichte aanpak.

Mocht u nog eventueel vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen.

WHITNEY'S BEAUTY ADDICTS TANDARTS
Bleekgel
Non Peroxide
Maximaal 6% peroxide
Dringt door tot
Glazuur
Tandbeen
Veiligheid
100% veilig
Bij juiste behandeling
Gecoeligheid
Niets
Is mogelijk
Irritatie aan tandvlees
Geen
Is mogelijk
Kosten
Laag
Hoog
Tand_doorsnede

Foto afkomstig van wikipedia

Contra-indicaties voor Tandenbleekbehandeling:

Hoewel onze bleekgel veilig is, zijn er situaties waarin mensen mogelijk geen tandenbleekbehandeling kunnen ondergaan. Dit omvat:

1. Reeds gevoelige tanden:
• Personen met reeds gevoelige tanden kunnen meer ongemak ervaren tijdens de behandeling.
2. Scheuren in het glazuur of blootgesteld dentine:
• Als er scheuren in het glazuur zijn of als het dentine blootgesteld is, kan bleken leiden tot verhoogde gevoeligheid.
3. Glazuurafwijkingen:
• Personen met gebreken in de ontwikkeling van het glazuur kunnen niet in aanmerking komen voor de behandeling.
4. Tanderosie:
• Tanden met ernstige erosie kunnen schade ondervinden van de bleekprocedure.
5. Gevoelig tandvlees:
• Mensen met gevoelig tandvlees kunnen ongemak ervaren tijdens en na de behandeling.
6. Zwangerschap en borstvoeding:
• Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven wordt geadviseerd om te wachten met tanden bleken vanwege mogelijke risico’s voor de baby.
7. Slechte mondhygiëne:
• Personen met een slechte mondhygiëne kunnen geen geschikte kandidaten zijn voor tanden bleken vanwege verhoogd risico op complicaties.

Als u twijfelt of een tandenbleekbehandeling geschikt voor u is, neem dan contact op met uw tandarts of een professionele tandheelkundige zorgverlener voor advies op maat.