over Whitney's beauty addicts

Over Whitney's Beauty Addicts

Hallo, ik ben Whitney. Trotse eigenaresse van Whitney’s Beauty Addicts (Voorheen Whitney’s dreamlashess). Ik ben een gediplomeerd all-round kapster, toch ging mijn interesse meer uit naar de schoonheid van de mens. “Mensen mooier kunnen maken dan dat ze al zijn.” Dit inspireerde mij in 2010 om de cursus wimperextensions te gaan volgen. Na deze cursus succesvol te hebben afgerond ben ik doorgegaan met de volgende cursus, Permanente Make-up o.a. Microblading, Lippen en Eyeliner.

Ik deed dit als hobby. Wat als hobby begon, groeide uit naar een absolute passie. Ik ontwikkelde mijn eigen stijl en techniek. Mijn passie is mijn beroep geworden. Ik geniet van wat ik doe, ik vind voldoening en energie in mijn werk. Ik merkte al gauw dat dit werk voor mij is weggelegd.

Ik streef er steeds naar om mezelf te overtreffen, om elke dag beter te zijn dan gister. Om up to date te blijven én te groeien. Zo kan ik mijn klanten garanderen dat zij nu en in de toekomst in goede handen zijn en mijn salon tevreden verlaten! Daarom bied ik mijn klanten een niveau van professionaliteit, kwaliteit en nazorg aan waar ik trots op ben.

Beauty is voor mij niet alleen mooi zijn of mooi maken, het is voor mij een passie. Dat straal ik dan ook uit in elke facet van mijn onderneming.