Tooth gems

De toevoeging van een tooth gem zal je glimlach jarenlang extra laten stralen. En als u ooit van gedachten verandert, kan het eenvoudig worden verwijderd tijdens een regelmatige schoonmaakbeurt bij uw tandarts. Geen boren vereist!

Het pijnloze proces van het aanbrengen van een tooth gem duurt slechts 15 minuten. Het oppervlak van het tandglazuur wordt geprepareerd met etsgel en een hechtmiddel, waarna de tooth gem wordt bevestigd met tandcomposiet. Het proces is vergelijkbaar met het aanbrengen van beugels voor orthodontische behandelingen.

Gemiddeld blijven onze tooth gems 3 maanden tot 2+ jaren zitten. Wanneer je klaar bent om je stijl te veranderen, kan de tooth gem professioneel worden verwijderd. En zodra het weg is, zou je tand weer moeten zijn alsof er nooit wat heeft gezeten.

Ontdek onze pijnloze en verwijderbare tooth gems, die je glimlach jarenlang laten stralen. Het aanbrengproces duurt slechts 15 minuten en vereist geen boren. Gemiddeld blijven onze tooth gems 3 maanden tot 2+ jaren zitten. Bij Whitney’s Beauty Addicts bieden we professionele verwijdering voor een moeiteloze verandering van stijl. Ervaar nu een sprankelende glimlach!

Tooth Gem
Hoe blijven tooth gems aan de tand plakken?

Tooth gems blijven aan de tand plakken door gebruik te maken van tandheelkundige materialen en een uithardingslamp om het definitieve ontwerp op zijn plaats te zetten. Het proces lijkt sterk op het plaatsen van orthodontische beugels, waarbij dezelfde tandheelkundige procedures en materialen worden gebruikt. Dit betekent dat er geen boren of pijn bij betrokken is. In slechts ongeveer 15 minuten kan een eenvoudig ontwerp worden aangebracht.

Is een tooth gem wel veilig?

Tooth gems zijn absoluut veilig voor tandheelkundig gebruik, vooral wanneer ze worden aangebracht door een gekwalificeerde professional. Bij Whitney’s Beauty Addicts zorgen we ervoor dat onze tooth gems veilig en professioneel worden aangebracht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw tandgezondheid.

Als u ooit van stijl wilt veranderen, kunt u het juweel eenvoudig laten verwijderen door een tandarts. Ze zullen het er voorzichtig afhalen en eventueel overtollig materiaal wegpolijsten. Zodra het is verwijderd, zal uw tand weer zijn als voorheen, alsof het juweel er nooit heeft gezeten.

Tooth gems zijn een geweldige manier om uw glimlach te verfraaien zonder dat dit ten koste gaat van de gezondheid van uw tanden. Ervaar zelf de veiligheid en schoonheid van tooth gems bij Whitney’s Beauty Addicts!

Ontdek de veiligheid en schoonheid van tooth gems bij Whitney’s Beauty Addicts! Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat uw tandgezondheid wordt gewaarborgd terwijl uw glimlach wordt verfraaid. En wanneer u klaar bent voor een nieuwe look, kunt u het juweel eenvoudig laten verwijderen door een tandarts. Ervaar nu onze veilige en professionele tooth gem service!

Hoe lang gaan tooth gems mee?

Hoe lang tooth gems meegaan, varieert per persoon, maar over het algemeen gaan ze tussen de 3 tot 24+ maanden mee, afhankelijk van de zorg die je eraan besteedt. Je kunt wachten tot ze er vanzelf af vallen, of je kunt ze op elk moment door een tandarts laten verwijderen.

Kunnen mannen ook tooth gems dragen?

Zeker weten! Tooth gems zijn niet alleen voor vrouwen; veel mannelijke beroemdheden, zoals Drake, Odell Beckham Jr. en Travis Barker, hebben al eens beroemde tooth gems gedragen. Dus ja, mannen kunnen absoluut ook tooth gems dragen en hun glimlach laten stralen!

Wat als ik niet precies weet welke tooth gem ik wil?

Geen zorgen! Tijdens uw afspraak bij Whitney’s Beauty Addicts heeft u de mogelijkheid om onze volledige sieradenlijn in het echt te bekijken en daaruit uw keuze te maken. Onze deskundige professionals staan klaar om u te begeleiden en te adviseren bij het kiezen van de perfecte tooth gem die bij uw stijl en persoonlijkheid past.

Kan ik mijn tanden bleken met tooth gems?

Het wordt sterk aanbevolen om uw tanden te bleken voordat u een tooth gem krijgt. Als u ervoor kiest om dit te doen, kunnen het bleken en het plaatsen van een tooth gem tijdens dezelfde afspraak worden gedaan. Hoewel u nog steeds uw tanden witter kunt maken met tooth gems, wordt het gebied onder de tooth gem niet behandeld tijdens het bleken.

Wat voor soort tooth gems worden gebruikt?

Bij Whitney’s Beauty Addicts gebruiken we uitsluitend tooth gems van topkwaliteit die veilig zijn voor gebruik in de mond. Onze collectie omvat authentieke loodvrije Swarovski kristallen, 18k en 22k gouden bedels, en echte diamanten, zodat u kunt kiezen uit een scala aan hoogwaardige opties voor uw tandjuweel.

Kan ik mijn gebit nog laten reinigen door mijn tandarts/ mondhygienist?

Zeker weten! Het is belangrijk om regelmatig uw tandarts te blijven bezoeken voor professionele reiniging en controle van uw gebit. Uw mondhygiënist kan uw tanden en tooth gems eenvoudig reinigen en poetsen zonder ze te verwijderen, zodat u kunt blijven genieten van een gezonde en stralende glimlach.

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen.

Kan ik mijn elektrische tandenborstel nog gebruiken?

Absoluut! U kunt uw elektrische tandenborstel blijven gebruiken, maar zorg ervoor dat u slechts lichte druk uitoefent en een tandenborstel met zachte haren gebruikt. Op die manier kunt u uw tanden en tooth gems nog steeds effectief reinigen terwijl u de duurzaamheid van uw tandjuweel behoudt.

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen.

Hoe oud moet ik zijn om tooth gems te krijgen?

Om een tooth gem te krijgen, moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Als je jonger bent dan 18 jaar, dienen je ouder(s) of voogd aanwezig te zijn bij de afspraak. Dit zorgt ervoor dat de procedure veilig en verantwoordelijk wordt uitgevoerd.

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen.